متنهای قانونی
این صفحه به زبان ساده میگه چه دادهای کجا نگه داشته میشه، کی چی رو میبینه و تو چه کنترلی داری. خلاصهاش رو تو «قول حریم خصوصی» هم میتونی بخونی.
پیشنویس
این متن هنوز پیشنویسه و بازبینی حقوقی نشده. قبل از انتشار اپها، نسخهی نهایی جاش رو میگیره.
آخرین ویرایش: ۲۵ مهر ۱۴۰۵
چرخه، علائم، ثبتهای اقدام به بارداری، بارداری و دادههای بچه اول روی گوشی خودت ذخیره میشن. اپ بدون حساب هم کار میکنه؛ حساب فقط برای همگامسازی، انجمن و پرداخت لازمه.
اگه همگامسازی یا نسخهی پشتیبان رو روشن کنی، داده روی گوشیت قفل (رمزگذاری) میشه و فقط نسخهی قفلشده به سرور میره. کلیدها هیچوقت به سرور فرستاده نمیشن.
دادهی هر بچه با کلید مشترک اعضای همون پروفایل قفل میشه. وقتی دسترسی کسی قطع بشه، کلید پروفایل عوض میشه.
برای اینکه حسابت کار کنه، اینها رو نگه میداریم: شناسهی حساب، تاریخ ساخت، وضعیت حساب، اپهای نصبشده، تعداد دستگاهها و آخرین زمان همگامسازی. محتوای همگامشده رو نمیبینیم.
شمارهی موبایلت طوری نگه داشته میشه که فقط برای پیدا کردن دقیق حسابت و فرستادن پیامک به کار بیاد. تو پنل ما همیشه نیمهپنهان نشون داده میشه.
اطلاعات کارت بانکی اصلاً ذخیره نمیشه؛ پرداخت تو درگاه فروشگاه انجام میشه و ما فقط نتیجهی پرداخت و اشتراک رو میبینیم.
چیزی که تو انجمن مینویسی عمومیه، ولی با اسم مستعار. هر اپ انجمن و اسم مستعار جدای خودش رو داره، و ارتباط بین هویتت تو انجمن و دادهی سلامتت هیچجا نشون داده نمیشه. ناظرها هم هویت واقعی پشت اسم مستعار رو نمیبینن.
همراه فقط چیزی رو میبینه که خودت براش انتخاب کردی. خانواده تو نواسا - کودک فقط دادههای بچه رو میبینن و هیچ دادهای از نواسا به اونها نمیرسه.
لاگها و گزارشهای خطای ما هیچوقت دادهی سلامت ندارن. این قاعده با تست خودکار کنترل میشه.
هر وقت بخوای، از همهی دادههات خروجی کامل میگیری: فایل PDF برای پزشک و فایلی که میشه دوباره برگردوندش.
میتونی حسابت رو کامل حذف کنی. تا ۳۰ روز میتونی پشیمون بشی؛ بعد از اون، کلیدهات از بین میرن تا حتی نسخههای پشتیبان قدیمی هم دیگه خونده نشن.
هر وقت بخوای، همراه رو حذف میکنی یا دسترسی کسی رو به پروفایل بچه قطع میکنی.
اگه این سیاست عوض بشه، تاریخ بالای همین صفحه بهروز میشه و تغییرهای مهم رو تو خود اپ هم بهت میگیم.
از صفحهی پشتیبانی برامون بنویس.